Tips nak jadi HOTSTUFFF !!! | Suke-Suki.. ^_^

Sunday, 4 May 2014

Tips nak jadi HOTSTUFFF !!!

                   
                        Lagii dan lagii ! Okey! Update yang kedua kalinya pula.. Ade pulak hamba-hamba Allah kat luar sana tu , tanya satu soalan yang HOT dekat aku ! Wuuu !!! Hurmm .. dan aku rase ianya boleh jadi salah satu topik yang menarikk untukk aku niehh ! Hikss..Hikss... :) Okey-okey soalannya berbunyi begini "Aina,tolong bagi tips macam mane nak jadi HOTSTUFF,teringin jugakk nak jadi HOTSTUFF" .Selepas mendengar soalan begitu .. Muke aku terus berubah sebegini ............




Hah ! Hah ! Macamm tu lahh muke akuu !! Memang sebijikk macam tu lahh.. Huhhh!!? Ayat yang first aku keluarkann.. Hihi .. Okey-okey..Bagi memenuhi permintaan orang tu ..Aku akan bagi salah satu tips je okeyy..Tak banyakk pun.. Kalau boleh diguna pakai .. Mana tau menjadi.. Semua orang nak jadi HOTSTUFF kann... Sape tak nakk HOTT.. -_-


   1. Letak profile pic yang menarik perhatian orang .. Contoh , letak lah gambar yang ada pancaran cahaya sikit2 ke..Yang penting , gambar korang mesti cantekk..Tak nak nmpak sebijikk jerawat pun okey ? Guna camera360 kalau nak hasil yang bababoOOOmmmMM !!! :D Ataupun gune lah camera DSLR ..Kalau tak dekk..Guna camera biasee pun jadi lahh nakkkk.. :D

2. Bubuh name yang HOT-hot .. Contoh 
~ Vienna
~ Hudson
~ Dunhill (melawak je)
~ Malboro (ok,aku melawak je)
Dannn... Seangkatan dengan nyee lhh yeee... Muehehehe... 

3. Kalau nak jadi HOTSTUFF jugakk..Dia mesti kena ada banyakk LIKE.. Macam mane nak ada banyakk LIKE !? korang kena lah buat status2 yang AWESOME ..MAcam ni ke 
" Kalau korang sayang mak ayah korang , LIKE STATUS saye ni " 
See ??! Teknikk ... -_- 

4.  Kalau nak jadi HOTSTUFF yang orang terus orang  kenal.. Try arr jadi HOTSTUFF kat Youtube..Korang buat lah video2 yang dapat menarik perhatian si pelihat ... HIkss...hikss

5. HOTSTUFF jugak dia kena pandai pikat hati orang dengan gambar2 die..Contoh 
" Kita tak comel macam gf/bf korang..Kita biase-biase je..Kalau suke Boleh LIKE"
Seee ??? Tektik... -_-


Okey2..Aku rase sampai sini je kowt tips-tips yang aku tahu..Hikss Hikss... Last but not least , "Kalau kita jadi HOT sekali pun..Pastikan jangan sombong.pastikan menjaga keimanan hati dan ketakwaan diri..Kerana, semua yang kita miliki ini semua milik yang Esa.. :)


21 comments:

  1. haha .. mana boleh blah .. tapi mantap cara2 ni .. terbaik .. :)

    lawat ana di sini ya sahabat hot stuff :)

    http://ohdakwah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. hehe..gd tips

    http://znzabadistore.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Good tips.hehe..

    Jom jd kurus :)
    http://bit.ly/kurusAtkins

    ReplyDelete
  5. lagy2...xde dh ke?bg byk sket!

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagi banyak kn.. cari dekat pakik google.. tahu perli org je..

      Delete
  6. mcm bkn tips je...te gedik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. miss oren.. dia cuma nak buat lawak je lah.. just for have fun..

      Delete
  7. Kalau buat gitu lalu menjana pendapatan lumayan ok juga. Kalau setakat dapat kutukan rasanya itu gedik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi .sye buat blog ni pun sbb nk jana pndptn.nk kte lumayan tu tk jgk.bole lh setakat nk beli alat tulis.buku latihan untuk sebulan.hihi.sbb sye msih lgi student.anyway,thnks sbb bce blog gedik sye ni ...

      Delete
  8. Kelakar (y) Keep on going :)

    ReplyDelete
  9. hehehhe...thnks yg support thnks gakk yg mengutuk .. Ilove youu allss okey... :))

    ReplyDelete
  10. menggedik sgt tu, meluat sgt ngan bebudak mcm ni. post memain je kan ni... jgn buat betul2... hihi semoga adik2 kat sini pandai jaga maruah diri ye. muahhxx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi .. mama abh sye selalu ajr psl maruah diri ..hihi anyway,tq sbb sudi bce blog gedik sye nii ... just for fun . #jgnkecamsayee

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete